Hvem er jeg

Jeg hedder Dorte Bencke Andersen og jeg er 42 år gammel. Jeg bor sammen med min mand, datter og hund. Vi bor i hus i Dragør hvor jeg også behandler mine kunder. Jeg er uddannet lægeeksamineret massør i sommeren 2000 på AM-massageskole.

Den teoretiske del bestod af anatomi, fysiologi og sygdoms lære, og den praktiske del bestod af en fysiurgisk krops massage, ansigts massage, delbehandlinger, bindevæv og venepumpemassage samt sports massage.

Min interesse for massør uddannelsen begyndte da jeg arbejde indenfor sundhedsvæsnet. De første mange år af mit arbejdsliv arbejdede jeg på ”gulvet” dvs havde dagligt med patienterne at gøre på hospitals afdelingerne, hvilket var et hårdt fysisk arbejde. Det gjorde at jeg ofte havde ondt i min ryg, mange muskelspændinger, myoser og jeg havde ofte spændings hovedpine. Det var et arbejde der dagligt var præget af en meget travl arbejdsdag med mange tunge løft og ofte uhensigtsmæssige arbejdstillinger.
Jeg pådrog mig på et tidspunkt en arbejdsskade i ryggen, hvor en af rygsøjlens bruskskiver (diskusskiverne) bulede ud (starten til en diskusprolaps) og skulle sættes på plads igen. Det var en meget smertefuld tid, og jeg fik mange behandlinger hos fysioterapeuter, massører og andre behandlere. Det var her interessen startede for at uddanne mig som lægeeksamineret massør, og for at blive klogere på kroppens anatomi, fysiologi og behandlinger.

Jeg tager løbende kurser som behandler for hele tiden at dygtiggøre mig, og holde mig opdateret med nye behandlinger, nye greb, metoder osv.

Det er vigtigt for mig som behandler at jeg kan afhjælpe evt problematikker bedst muligt. Derfor vil jeg spørge ind til dit daglige arbejde, fritidsinteresser, fysiske aktiviteter osv så jeg på den måde kan spore mig ind på hvordan jeg bedst kan hjælpe dig hvad enten det handler om spændinger, smerter eller andre problem-stillinger eller om du bare ønsker at forkæle dig selv med en blid afslappende massage.

Jeg er også uddannet som social og sundhedshjælper i 1994 og har derefter videre uddannet mig til social og sundhedsassistent. Jeg har arbejdet indenfor sundheds sektoren siden 1994 hvor jeg en del år arbejdede indenfor sygehusvæsenet. Jeg har bla været på reumatologisk afdeling som bla tager sig af patienter med gigt lidelser, ryg sygdomme, bindevævslidelser, led symptomer og muskelsmerter. Så har jeg en del år været på neurologisk afdeling som bla tager sig af akutte patienter med apopleksi (blodprop i hjernen/hjerneblødning) epilepsi, hovedpine, og andre sygdomme i nervesystemet.

I min fritid bruger jeg tid på min hest og træning for at styrke mine muskler, så kroppen kan holde til arbejdet som massør, og alt det andet en almindelig travl daglig dag byder på.
Jeg er glad for at færdes i naturen hvad enten det er på heste ryg eller en tur med hunden i skoven.

Du er meget velkommen til at kontakte mig vedr de forskellige behandlinger jeg tilbyder, eller for en uforpligtende snak.